lostbody

χαμένο κορμί

Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2007

ΦΡΙΚΗ


ΕΔΕΣΣΑ (του αντ-υποκριτή μας). Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη της χώρας μας παρακολουθεί την αποκάλυψη ότι 25χρονος τηλεοπτικός δέκτης βίαζε κατ' εξακολούθηση επί τουλάχιστον πέντε χρόνια δύο ανήλικα παιδάκια από την Έδεσσα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας που διέρρευσαν, ο δράστης παρέσυρε τα ανυποψίαστα θύματά του σε άσεμνες πράξεις, προσφέροντάς τους φανταχτερές εικόνες, καθηλωτική βία, ανόητα σήριαλ και λαϊκοπόπ σκυλοτράγουδα πασπαλισμένα με λακ και χρυσόσκονη --γλυκίσματα που, ως γνωστόν, ξετρελαίνουν τα μικρά παιδιά. Εκφράζονται φόβοι πως και άλλα παιδιά υπέστησαν ανάλογες αθλιότητες από τον ίδιο δράστη, ωστόσο εκτιμάται πως το "πέπλο σιωπής", που ευδοκιμεί στα επαρχιακά κλίματα με αργιλώδες έδαφος, δυσχεραίνει την αποκάλυψη της οδυνηρής αλήθειας.

Το πανελλήνιο αίσθημα αποτροπιασμού επιτάθηκε από την φρικτή αποκάλυψη πως, παρότι οι γονείς των παιδιών γνώριζαν από καιρό τις απαίσιες ασελγείς πράξεις του δράστη σε βάρος της ψυχικής ηρεμίας, της πνευματικής καλλιέργειας και κυρίως της αισθητικής των παιδιών τους, συνέχισαν να τις ανέχονται ζητώντας ως μόνο αντάλλαγμα κάποιες στιγμές χαλάρωσης μετά τη δουλειά και ησυχίας στο σπίτι, χωρίς ποδοβολητά, φωνές και καυγάδες. Οι γείτονες της οικογένειας δήλωσαν έκπληκτοι για το απίστευτο δράμα που εξελισσόταν εν αγνοία τους δίπλα στην πόρτα τους. Μάλιστα, οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, που γνώριζαν τους γονείς των θυμάτων από όταν ήταν
ακόμη παιδιά, δήλωσαν πως θυμούνται καθαρά τους γονείς τους να τα μεγαλώνουν διαβάζοντάς τους παραμύθια, βγάζοντάς τα βόλτα στο πάρκο και πηγαίνοντας μαζί τους βόλτες με τα ποδήλατα.

(Η φωτογραφία είναι του dElay, διαθέσιμη στον flickr)

4 Comments:

At 14/3/07 23:51, Blogger vampiria said...

Super η παραφθορά της ιστορίας, χαμένο κορμί. Τέτοιες κακοποιήσεις γίνονται κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε δευτερόλεπτο! Αυτό που με φοβίζει είναι ότι κάποια στίγμη ίσως άθελά μας εγκληματίσουμε κι έμεις έτσι σε βάρος κάποιων ανυπεράσπιστων ψυχών.

 
At 16/3/07 23:38, Blogger lostbody said...

Σ' ευχαριστώ, vampiria. Η κατάσταση με τα Μέσα (και κυρίως την τηλεόραση) έχει γίνει σχεδόν ανυπόφορη. Εκτός από κάποιες πραγματικά εξαιρετικές εκπομπές, το γυαλί κυριαρχείται από φασιστικής νοοτροπίας παρα-πληροφόρηση και νεοπλουτομπουζουκοπόπ αισθητικής υπο-ψυχαγωγία.

 
At 19/3/07 15:01, Blogger vampiria said...

Και μαζί με όλα αυτά έρχεται η Λαμπίρη και το Κους-Κους να σου κάνουν τα μυαλά κιμά, τα νεύρα περιδέραιο και βέβαια να σε ενημερώσουν ποιος πηδάει ποιον, ποιος τραγουδάει (αν και για να τραγουδήσεις θέλει κάτι παραπάνω από μπούτια) που και ποια έχει το μεγαλύτερο βυζί! Να δούμε, τι θα δουν ακόμα τα ματάκια μας! Come visit whenever...

 
At 3/9/09 22:07, Anonymous Ανώνυμος said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home